VRATUŠEVA MONOGRAFIJA. Ur. Marko Jesenšek. Ljubljana: Slovenska akademija znanosti in umetnosti, 2025. 262 str. - Zver, Nina (Slavia Centralis, 2025)
Ocena Vratuševe monografije.
Keywords: ocena monografije; Vratuševa monografija; ocena knjige