Hagiografija v luči sodobnih raziskav (5. mednarodna znanstvena konferenca Slavistični znanstveni premisleki) - Bošnjak, Blanka (Slavia Centralis, 2023)
Avtorica poroča o 5. mednarodni znanstveni konferenci Slavistični znanstveni premisleki z naslovno temo Hagiografija v luči sodobnih raziskav.
Keywords: znanstvena konferenca; hagiografija; Oddelek za slovanske jezike in književnosti; Filozofska fakulteta Maribor; Blanka Bošnjak; poročilo