Slovenščina kot drugi in tuji jezik v izobraževanju. Ur. Simona Pulko in Melita Zemljak Jontes.: Maribor: Univerzitetna založba, Univerza v Mariboru. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 149). 371 str. - Zver, Nina (Slavia Centralis, 2023)
Avtorica oceni znanstveno monografijo Slovenščina kot drugi in tuji jezik v izobraževanju (2022), ki je nastala kot rezultat 3. mednarodne znanstvene konference Slavistični znanstveni premisleki.
Keywords: Slovenščina kot drugi in tuji jezik v izobraževanju; znanstvena monografija; ocena; mednarodna znanstvena konferenca Slavistični znanstveni premisleki; slovenščina kot drugi in tuji jezik