Silvija BOROVNIK, 2022: Ugledati se v drugem. Slovenska književnost v medkulturnem kontekstu.: Maribor: Univerzitetna založba Univerze. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 147). 194 str. - Kraner, Tina (Slavia Centralis, 2023)
Avtorica oceni znanstveno monografijo Ugledati se v drugem Silvije Borovnik (2022).
Keywords: znanstvena monografija; Ugledati se v drugem; Silvija Borovnik; ocena; literarna veda