Novi pogledi na Adama Bohoriča. Ur. Marko Jesenšek.: Ljubljana: Slovenska akademija znanosti in umetnosti, 2022. 481 str. - Zver, Nina (Slavia Centralis, 2023)
Avtorica oceni znanstveno monografijo Novi pogledi na Adama Bohoriča (2022).
Keywords: Novi pogledi na Adama Bohoriča; znanstvena monografija; ocena; humanistika; (literarna) zgodovina