ANDREJA ŽELE, MIRA KRAJNC IVIČ, 2020: SODOBNA SLOVENSKA SKLADNJA: DISKURZNI IN SLOVNIČNI VIDIK: Maribor: Univerzitetna založba Univerze. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 134). 460 str. - Žele, Andreja; Krajnc Ivič, Mira (Slavia Centralis, 2020)
Avtorici prispevka predstavljata jezikoslovno raziskavo, naslovljeno Sodobna slovenska skladnja: diskurzivni in slovnični vidik, v izhodišču katere je besedilo kot sporočanjska in slovnična enota in hkrati tudi celota.
Keywords: Sodobna slovenska skladnja: diskurzivni in slovnični vidik; Andreja Žele; Mira Krajnc Ivič; ocena; slovenska skladnja