Sedemdeset let jezikovne zgodovinarke Majde Merše - Legan Ravnikar, Andreja (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je prikaz znanstvenoraziskovalnega dela jezikoslovke dr. Majde Merše, ki je avgusta 2019 praznovala 70. rojstni dan.
Keywords: Majda Merše; jezikoslovka; znanstvenoraziskovalno delo; zgodovina jezika; zgodovinsko jezikoslovje