Stojan Bračič, Mateja Petrovčič (Hg.): Partikeln überall. Deutsch – Slowenisch – Chinesich: Ljubljana, Znanstvena založba Filozofske fakultete, 2017, 134 str. - Jesenšek, Vida (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Partikeln überall. Deutsch – Slowenisch – Chinesich, ki je izšla kot 13. zvezek v zbirki Slovenske germanistične študije.
Keywords: Partikeln überall; nemščina; slovenščina; kitajščina; členki; ocena; monografija