22. Slovenski slavistični kongres, Slavistika v regijah: Maribor, Univerza v Mariboru, 29. 9.–1. 10. 2011 - Valh Lopert, Alenka; Zemljak Jontes, Melita (Slavia Centralis, 2020)
Avtorici poročata o 22. Slovenskem slavističnem kongresu, ki je potekal od 29. septembra do 1. oktobra 2011 v Mariboru.
Keywords: poročilo; Slovenski slavistični kongres; Slavistika v regijah; Maribor; kongres; slavistika; slovenščina