Miran Štuhec: Žive besede in prodorne misli. Antologija slovenske esejistike prve polovice 20. stoletja: Ljubljana, Študentska založba. 2013. (Zbirka Beletrina) - Zgoznik, Vita (Slavia Centralis, 2020)
The article presents a book by Miran Štuhec entitled Žive besede in prodorne misli (2013).
Keywords: review; Miran Štuhec; Slovenian literature; essays; anthologies