Marko Jesenšek (ur.): Od Megiserja do elektronske izdaje Pleteršnikovega slovarja: Maribor: Filozofska fakulteta, Oddelek za slovanske jezike in književnosti (Zora 56), 2008, 367 str. - Benko, Anja (Slavia Centralis, 2020)
The author presents the scientific monograph Od Megiserja do elektronske izdaje Pleteršnikovega slovarja with 22 discussions, edited by Marko Jesenšek.
Keywords: monograph; Od Megiserja do elektronske izdaje Pleteršnikovega slovarja; Megiser; Maks Pleteršnik; Zora