Čitalništvo in bralno društvo pri Mali Nedelji. Ur. Marko Jesenšek.: Maribor: Univerzitetna založba Univerze, 2022. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 146). 251 str. - Požin, Karin (Slavia Centralis, 2023)
Avtorica oceni znanstveno monografijo Čitalništvo in bralno društvo pri Mali Nedelji (2022).