Katalin Kroó, 2020: Korunk hőse. Korunk irodalomszemiotikája? Karakterpoétika és olvasásszemiotika Lermontov regényébe: Budapest: L’ Harmattan Kiadó. 288 p. - Cs. Jónás, Erzsébet (Slavia Centralis, 2021)
Avtorica prispevka predstavlja najnovejše delo Katalin Kroó: Korunk hőse. Korunk irodalomszemiotikája? Karakterpoétika és olvasásszemiotika Lermontov regényébe (2020).