ZINKIN ZBORNIK. Ur. Marko Jesenšek: Selnica ob Dravi: Občina, 2020. - Volmajer, Barbara; Volmajer, Metka; Vogrin, Oto (Slavia Centralis, 2020)
Avtorji prispevka predstavljajo knjigo Zinkin zbornik, ki je nastala v spomin na akademikinjo Zinko Zorko kot častno občanko občine Selnica ob Dravi.