FERI LAINŠČEK: MISLICE, DESEJT PRAVLIC: Murska Sobota: Društvo za humanistična vprašanja Argo, Digitalni tisk. 2014. 101 str. - Horvat, Mojca (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica opisuje prekmursko izdajo pravljic Mislice Ferija Lainščka, ki jih je iz knjižne slovenščine v prekmurščino prevedla Vesna Radovanovič (2014).