ТВОРЧЕСТВО М. Ю. ЛЕРМОНТОВА: МОТИВЫ, ТЕМЫ, ПЕРЕВОДЫ (Tvorčestvo M. Ju. Lermontova: motivy, temy, perevody). Ur. Natalia Kaloh Vid: Maribor: Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, Filozofska fakulteta, 2015. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 107). 229 str. - Kaloh Vid, Natalia (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Tvorčestvo M. Ju. Lermontova: motivy, temy, perevody, ki jo je uredila Natalia Kaloh Vid (2015).