Jožica Čeh Steger: Ekspresionistična stilna paradigma v kratki pripovedni prozi 1914–1923: Maribor: Filozofska fakulteta, Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, 2010 (Zora, 69) - Močivnik, Črt (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena monografija Jožice Čeh Steger, ki zaobsega ekspresionistično kratko prozo na Slovenskem.