A deontológiai prioritás: Gondolatrokonság Ny. F. Fjodorov és a »korai szlavofilizmus« képviselői között - Medzibrodszky, Alexandra (Slavia Centralis, 2020)
Pomen deontologije: podobne ideje N. F. Fedorova in zgodnjih slovanofilskih mislecev
Keywords: N. F. Fedorov; slovanofili; A. Khomyakov; I. Kireevsky; K. Aksakov; ruska filozofija; ruska intelektualna zgodovina