ELDIA Regionális konferencia Bécsben (2012. szeptember 25. Aula am Universitätscampus) - Kolláth, Anna (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica prispevka poroča o delu Lingvistične raziskovalne skupine Oddelka za madžarski jezik in književnost Filozofske fakultete v Mariboru v raziskovalnem projektu ELDIA (Evropska jezikovna raznolikost za vse).