MATJAŽ KLEMENČIČ: ZGODOVINA SKUPNOSTI SLOVENSKIH AMERIČANOV V PUEBLU, KOLORADO: Maribor: Mednarodna založba Oddelka za slovanske jezike in književnosti, Filozofska fakulteta Univerza v Mariboru; Ljubljana: Inštitut za narodnostna vprašanja, 2011. (Mednarodna knjižna zbirka Zora, 79) (Ethnicity, 13). 353 str. - Verbič, Maruša (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena znanstvena monografija z naslovom Zgodovina skupnosti slovenskih Američanov v Pueblu, Kolorado, ki je izšla kot 79. knjiga Mednarodne knjižne zbirke Zora. Njen avtor je Matjaž Klemenčič.