Janusz Bańczerowski: A világ nyelvi képe. A világkép mint a valóság metaképe a nyelvben és a nyelvhasználatban: Budapest: Tinta Könyvkiadó. Segédkönyvek a nyelvészet tanulmányozásához 86, 2008, 355 pp. - Pátrovics, Péter (Slavia Centralis, 2020)
The author discusses the Hungarian book by Janusz Bańczerowski, A világ nyelvi képe: A világkép mint a valóság metakepe a nyelvben és a nyelvhasználatban.