Brigita Kacjan: Sprachelementspiele und Wortschatzerwerb im fremdsprachlichen Deutschunterricht mit Jugendlichen und jungen Erwachsenen: Maribor: Filozofska fakulteta, Oddelek za slovanske jezike in književnosti (Zora 58), 2008, 265 str. - Jazbec, Saša (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica je predstavila znanstveno monografijo Brigite Kacjan, ki je izšla pri mednarodni založbi Zora.