Blanka BOŠNJAK, 2015: Med sodobnostjo in tradicijo: Maribor: Založba Pivec. 200 str. - Kraner, Tina (Slavia Centralis, 2021)
Avtorica predstavlja znanstveno monografijo Blanke Bošnjak, Med sodobnostjo in tradicijo (2015).