MARIJA ŠVAJNCER, 2020: VESELJE DO ŽIVLJENJA ALI FILOZOFIJA RADOŽIVOSTI: Maribor: Kulturni center, zavod za umetniško produkcijo in založništvo. 358 str. - Marič, Mojca (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica predstavlja novo znanstveno monografijo Marije Švajncer, naslovljeno Veselje do življenja ali filozofija radoživosti (2020).