O IZIDU POSTHUMNE PESNIŠKE ZBIRKE ERICHA PRUNČA: Erich Prunč: Tihožitja in Besi. Celovec: Mohorjeva družba, 2019. - Čeh Steger, Jožica (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica prispevka predstavlja posthumno izdajo zbirke Tihožitja in Besi (2019) slavista in jezikoslovca Ericha Prunča.