SLOVENŠČINA KOT DRUGI IN TUJI JEZIK V IZOBRAŽEVANJU – 3. mednarodna znanstvena konferenca Slavistični znanstveni premisleki - Pulko, Simona; Zemljak Jontes, Melita (Slavia Centralis, 2020)
Na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru je 20. 11. 2019 potekala 3. mednarodna znanstvena konferenca Slavistični znanstveni premisleki z naslovom Slovenščina kot drugi in tuji jezik v izobraževanju. Mednarodno znanstveno konferenco sta organizirala Oddelek za slovanske jezike in književnosti Filozofske fakultete Univerze v Mariboru in Slavistično društvo Maribor.