Prva dijalektologija crnogorskoga jezika: Adnan Čirgić, Dijalektologija crnogorskoga jezika, FCJK, 2017 - Vujović, Novica (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljena prva dialektologija črnogorskega jezika (Dijalektologija crnogorskoga jezika, 2017), katere avtor je jezikoslovec Adnan Čirgić.