Osvežitev spomina na znamenite Slovence v Gradcu - Karničar, Ludvik (Slavia Centralis, 2020)
Avtor prispevka poudarja pomen osveževanja spomina na znamenite Slovence v Gradcu, npr. Janeza Nepomuka Primica, Gregorja Kreka in Karla Štreklja.