SLAVICA V ČESKÉ ŘEČÍ - Jensterle Doležal, Alenka (Slavia Centralis, 2020)
V prispevku je predstavljen projekt Slovanskega inštituta, v okviru katerega so izdali bibliografijo v štirih obsežnih knjigah.