POROČILO Z MEDNARODNE ZNANSTVENE KONFERENCE MANJŠALNICE V SLOVANSKIH JEZIKIH: OBLIKA IN VLOGA - Zemljak Jontes, Melita; Ulčnik, Natalija (Slavia Centralis, 2020)
Avtorici poročata o mednarodni znanstveni konferenci Manjšalnice v slovanskih jezikih: oblika in vloga, ki je potekala od 25. do 29. maja 2015 v organizaciji Oddelka za slovanske jezike in književnosti, Oddelka za prevodoslovje in Slavističnega društva Maribor.