PETA MEDNARODNA KONFERENCA CADAAD V BUDIMPEŠTI - Vičar, Branislava (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica poroča o poteku 5. mednarodne konference CADAAD (Critical Approaches to Discourse Analysis across Disciplines), ki se je odvijala na Univerzi Eötvösa Loránda (ELTE) v Budimpešti.