Mladen Pavičić (SZERK.): Szlovén irodalmi antológia III: Budapest: Balassi Kiadó. 2009. 232 pp. - Svetina, Peter (Slavia Centralis, 2020)
Avtor predstavlja knjigo, katere urednik je Mladen Pavičić, Szlovén irodalmi antológia III.