Sistem vodenja kakovosti v višjih strokovnih šolah - Škafar, Branko (Pomurska obzorja, 2022)
V prispevku je predstavljen izviren model sistema vodenja kakovosti v višjih strokovnih šolah. Model se imenuje Zahteve sistema vodenja kakovosti v višjih strokovnih šolah. Sam model je nastal v okviru projekta IMPLETUM, Aktivnosti 9 Kakovost. Zahteve temeljijo na sodobnih standardih in modelih vodenja kakovosti. Model se je preizkusil v praksi. Modificiran model bi bil ustrezen tudi v visokem šolstvu.