Quo vadis Slovenija – kam korakamo, kam gremo? - Margan, Florian (Pomurska obzorja, 2022)
V prispevku podajam nekatere poglede z makro in mikroekonomskega stališča, problematiko in položaj Slovenije v delni primerjavi z EU in Evrocono glede konkurenčne sposobnosti, predvsem pa z vidika nezaposlenosti, bega možganov in problematike mlade generacije t.i. generacije Y.