Training Programs for Managing Well-being in Companies - Treven, Sonja; Treven, Urška; Šarotar Žižek, Simona (Naše gospodarstvo/Our economy, 2015)
V prispevku najprej osvetljujemo pomen dobrega počutja (WB), nato pa izpostavljamo menedžment dobrega počutja (WBM). Uspešen WBM zahteva izvajanje različnih programov usposabljanja, zato te programe predstavljamo še podrobneje. Raziskujemo tudi vzročno-posledični odnos med usposabljanjem in uspešnostjo posameznikov/organizacije. Namen raziskave, na kateri temelji prispevek, je zato bil: predstaviti WBM in programe usposabljanja zanj ter strinjanje z izvajanjem dejavnosti navedenih programov v slovenskih organizacijah.