Odločba Sodišča EU v zadevi Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága: Razlaga člena 101(1) PDEU glede ravnanj podjetij, ki po »cilju« omejujejo konkurenco - Ana, Dvoršak (LeXonomica, 2021)
Odločba Sodišča EU v zadevi Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága: Razlaga člena 101(1) PDEU glede ravnanj podjetij, ki po »cilju« omejujejo konkurenco
Keywords: konkurenčno pravo; Sodišče EU; komentarji; odločbe; člen 101(1) PDEU; Madžarska