Usoda klavzul o prepovedi konkuriranja v konkurenčnem pravu EU - Repas, Martina (LeXonomica, 2021)
Usoda klavzul o prepovedi konkuriranja v konkurenčnem pravu EU
Keywords: konkurenčno pravo; konkuriranje; klavzula o prepovedi konkuriranja; Evropska unija; nekonkurenčne klavzule