Sodba VSRS II Ips 267/2005 z dne 15.03.2007 - Uporaba ekonomske analize prava v slovenskem odškodninskem pravu - Keresteš, Tomaž (LeXonomica, 2009)
Sodba VSRS II Ips 267/2005 z dne 15.03.2007 / VSRS II Judgment Ips 267/2005 of 15.03.2007
Keywords: decisions; commentary; tort law; civil law; courts