Odločba UVK v zadevi Nova Ljubljanska banka/Banka Celje/Nova KBM/Abanka Vipa - Doktrina ekonomske enote v slovenskem konkurenčnem pravu : Izvleček iz odločbe UVK v zadevi Nova Ljubljanska banka/Banka Celje/Nova KBM/Abanka Vipa - Repas, Martina (LeXonomica, 2009)
Odločba UVK, št. 36-14/2006-100 z dne 26. 2. 2007 / UVK Decision, no. 36-14 / 2006-100 dated 26.2.2007.
Keywords: decisions; comments; competition; competition law; banks; European Community