Poročilo o II. posvetu »Pravo in ekonomija« na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru: Poročila in predstavitve / Reports and Presentations - Ekart, Maja (LeXonomica, 2021)
Kljub recesiji v gospodarstvu, politiki ter pomanjkanju moralnih in družinskih vrednot (tudi slednje velja omeniti glede na bližajoče se praznike), pa o kakršnikoli »recesiji« ni bilo ne duha ne sluha četrtega dne v mesecu decembru 2009 na Pravni fakulteti Univerze v Mariboru, ko so nas izbrani gostje II. posveta »Pravo in ekonomija«, letos z delovnim naslovom »Ekonomika prava Evropske skupnosti«, navduševali z vsebinsko bogatimi prispevki, katerim so sledile zanimive razprave avtorjev prispevkov in udeležencev, prihajajočih iz različnih strok ...