Odločbe UVK v zadevah Petrol/INA, GV Revije/Dnevnik in ZEOS - Polno delujoče skupno podjetje v praksi konkurenčnega prava : Odločbe in komentarji / Decisions and Commentaries - Repas, Martina (LeXonomica, 2021)
Urad Republike Slovenije za varstvo konkurence, Kotnikova 28, Ljubljana, je na podlagi določb 13. člena, 1. in 2. odstavka 41. člena in 58. člena Zakona o preprečevanju omejevanja konkurence (Uradni list RS, št. 56/99; ZPOmK) […], v postopku za presojo skladnosti koncentracije, uvedenem na podlagi priglašene koncentracije gospodarskih družb PETROL – Slovenska naftna družba, d.d., Dunajska c. 50 Ljubljana (v nadaljevanju PETROL) in INA – Industrija nafte d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb, Hrvaška (v nadaljevanju INA), sprejel naslednjo ...