Pravni položaj vodilnih delavcev v Republiki Sloveniji - Senčur Peček, Darja (Anali PAZU, 2022)
Avtorica se v prispevku ukvarja z opredelitvijo pojma vodilnih delavcev, obravnava veljavno pravno ureditev delovno-pravnega položaja vodilnih delavcev v Republiki Sloveniji in ureditev sodelovanja vodilnih delavcev pri upravljanju. V prispevku so izpostavljene pomanjkljivosti veljavne pravne ureditve in nakazane možne rešitve.