Uspeha si ne moremo želeti, ga iskati. Uspeh ni cilj, uspeh je posledica našega dela. - Pahor, Dušica (Acta Medico-Biotechnica, 2024)
Dan Univerze v Mariboru, 12. 9. 2024 - Ob podelitvi letošnjih nagrad in priznanj ob Dnevu Univerze v Mariboru me je doletela prijetna dolžnost, da se v imenu vseh nagrajencev zahvalim. Med letošnjimi nagrajenci je bil tudi Nobelov nagrajenec za kemijo iz leta 2018, Sir Gregory Paul Winter, ki mu je Univerza v Mariboru podelila naziv častni doktor univerze, kar je ta dan še polepšalo ...