Distance learning in medicine / Učenje medicine na daljavo? - Pahor, Dušica (Acta Medico-Biotechnica, 2021)
Marca je bila v državi razglašena epidemija Corona virusa, zavladale so izredne razmere. Uvedeni ukrepi so med drugim ustavili ustaljen pedagoški proces na šolah in fakultetah, zamenjalo ga je učenje na daljavo. Univerzitetni klinični center in Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru sta ostali zaprti za študente medicine ...